Телефони за контакт

+389 34 215 319 +389 75 500 502

САКАТЕ ДА ИМАТЕ

Беспрекорна насмевка?

22 години

ваша Дентиција

Запознај ја Дентиција

За нас

Стоматолошката клиника ПЗУ Дентиција Гевгелија започна со работа на 10 Јуни 2000 година основана од Др. Рашела Петковска – дипл. 1997 на Стоматолошки факултет – Скопје, а специјализирала 2003 година на отсек ортодонција. Успешната работа ја наметнува потребата за проширување и денешниот лик ординацијата го добива 2010 година.

Rashela Petkovska

Нашите услуги

Импланти

Денталните импланти се ефикасен и најсовремен начин да се надополнат изгубените заби. Во нашата ординација…

Ортодонција

Дијагноза, превенција и третман на проблеми со порамнувањето на забите и вилиците. Корекцијата се врши…

Протетика

Коронки металкерамика со челична основа металкерамика  со титаниум основа безметални коронки, циркониум и прескерамика…

Протези

парцијални протези тотални протези скелетирани протези со лизгачи и копчиња

Прочитајте повеќе за сите наши услуги

Основач на Дентиција

д-р Рашела Петковска​

Нашиот тим доктори континуирано се едуцира и усовршува на разни стручни курсеви и семинари во Америка, Англија, Германија, Србија, Индија, Турција, Швајцарија. Сите зборуваат македонски, грчки и англиски јазик.

Нашите доктори

Д-р Елица Каракабакова

Д-р Елица Каракабакова

доктор по дентална медицина
Д-р Томе Поперевалиев

Д-р Томе Поперевалиев

спец. д-р орален хирург
Д-р Загорка Сандева

Д-р Загорка Сандева

доктор по дентална медицина

  прочитајте ги најновите вести на нашиот блог

НОВОСТИ

Scroll to top