Телефони за контакт

+389 34 215 319 +389 75 500 502

дознајте повеќе за нашите услуги

УСЛУГИ

Денталните импланти се ефикасен и најсовремен начин да се надополнат изгубените заби. Во нашата ординација…

Дијагноза, превенција и третман на проблеми со порамнувањето на забите и вилиците. Корекцијата се врши…

Пародонтопатијата е заболување на забнопотпорниот апарат кое започнува со воспаление на непцата..

Парцијални протези тотални протези скелетирани протези со лизгачи и копчиња…

 

Коронки металкерамика со челична основа металкерамика со титаниум основа безметални коронки, циркониум и прескерамика…

Порцелански Фасети Ламинати со минимално стружење Композитни Фасети Со лостови Edelweiss …

Пломбирање со нано композити со коишто се овозможува врна естетика.
Основата за здрави заби преку целиот живот се поставува уште во детството. Многу е важно…


Пациентите со болки кај нас секогаш имаат предност.Дигитална рентгенографија со моментално дигитално отчитување на компјутер, со намалена експозиција и зрачење…

Најсовремен пристап на обработка на каналниот систем на забите со електрометриско одредување на должината на…

Контурирање на забите Техника со која се менува формата на забите без или со минимално…

Scroll to top