Телефони за контакт

+389 34 215 319 +389 75 500 502

Закажете термин во Дентиција за сите ваши стоматолошки потреби

🥇Одберете ја Дентиција, затоа што стоматолошката експертиза навистина прави разлика кога станува збор за здравјето на вашите заби.

🦷Здравите заби се од витално значење за целокупното здравје, а нивниот изглед особено влијае врз самодовербата и расположението.

Ве очекуваме.
📍Деко Ковачев 95 А, Гевгелија.
☎️+389 75 500 502

Previous Post

Што е орална кандидијаза

Next Post

д-р Ефче Икономова

Scroll to top