Телефони за контакт

+389 34 215 319 +389 75 500 502

Неверојатна трансформација на прекрасната Ангела

Нашата преубава пациентка Ангела ни се обрати за да ја направиме нејзината прекрасна насмевка уште поблескава!

За да се постигне овој совршен резултат се изработија ламинати Zirtooth на HASSBio на сите заби во горната и долната вилица.

А погледнете што таа имаше да каже за своето искуство во Дентиција:

“Презадоволна сум од целокупниот третман што го добив во Дентиција. Не осетив никаква болка! Ординацијата е опремена исклучиво со најсовремена и модерна технологија. Пристапот на доктор Рашела беше одличен, работеше со многу трпение и разбирање. Огромна благодарност до целиот тим на ординацијата!”
Ангела
Previous Post

Уништени заби од газирани сокови

Next Post

Amazing dental transformation of our beautiful patient Angela

Scroll to top